ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ

ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΚΡΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΜΕ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ COURIER ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μικρομεταφορές | Φορτοταξί Αθήνα

Θέλετε να μεταφέρετε κάποιο μικρό , μεσαίο ή μεγαλο αντικείμενο στην Αττική- Αθήνα, αλλά δεν ξέρετε πώς;
πχ αποσκευές, κούτες, δέματα , βαλίτσες , σάκους , μπαγάζια , κλούβια , κλούβες , τελάρα, διανομές εμπορευμάτων στις καλύτερες τιμές! Θέλετε να στείλετε ένα δώρο αλλά δε χωράει στο αμάξι σας; Τώρα το Καλορίζικο αναλαμβάνει τις μικρομεταφορές σας με φορτοταξί σε όλη την Αθήνα.

Αποστολή μικρών δεμάτων σε όλη την Αθήνα άμεσα & οικονομικά. Αναλαμβάνουμε την φθηνή και ασφαλή ταχυμεταφορά οποιουδήποτε μικροαντικειμένου επιθυμείτε.

μικρομεταφορές
μικρομεταφορές

Μικρομεταφορές Αθήνα

Οι μικρομεταφορές της μεταφορικής εταιρείας Καλορίζικο παρέχουν υπηρεσίες τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή της Αττικής – Αθήνα. Είμαστε μεταφορική με έδρα την Αθήνα εξοπλισμένοι και πλήρως εκπαιδευμένοι για να αναλάβουμε τις μικρομεταφορές σας. Οι μεταφορείς μας θα φορτώσουν και θα εκφορτώσουν (έαν το επιθυμείτε ) προσεκτικά τα αντικείμενά σας για τη μεταφορά τους προς οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Όποια και αν είναι η μικρομεταφορά σας, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας καθώς διαθέτουμε VAN – Φορτορταξί. Είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρίες μετακομίσεων στην Αθήνα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες & Λύσεις για Μετακόμιση

Συσκευασίες – Αμπαλάζ

Αναλαμβάνουμε: Τη συσκευασία στα βαριά έπιπλα για την ασφαλή μεταφορά τους και την από συσκευασία τους στη νέα σας κατοικία, συσκευάζουμε για εσάς μικροαντικείμενα κουζίνας ( πιάτα, ποτήρια κλπ ), Δωματίου: ( βιβλία, ρούχα κλπ ), Σαλονιού: ( διακοσμητικά, φωτιστικά κλπ ) με απόλυτη προσοχή και ευθύνη, ταξινομημένα σε χαρτοκιβώτια.

Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση Επίπλων

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να αποσυναρμολογήσει και να συναρμολογήσει παντός τύπου έπιπλα, εύκολα και γρήγορα, και χωρίς φθορές.

Σύνδεση – Αποσύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών

Αναλαμβάνουμε: Να αποσυνδέσουμε τις ηλεκτρικές συσκευές σας (ψυγείο, πληντύριο, κλιματιστικά κ.λπ) και να τα συνδέσουμε στη νέα σας κατοικία

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

Κριτικές

“Άριστη εξυπηρέτηση.Τα παιδιά ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη!!”

Μπουμπούκης Δημήτρης

“Άψογο service καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Ιδιαίτερα ευγενικοί μας εξυπηρέτησαν και στην αποθήκευση των οικοσκευών μας. Να είστε πάντα καλά!!”

Νικόλας Κ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η μετακόμιση είναι συνήθως εύκολη όταν μας εμπιστεύεστε! Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε δωρεάν προσφορά για τη διευκόλυνσή σας.