Η μεταφορική Καλορίζικο μπορεί να σας προμηθεύσει με ό,τι χρειάζεστε ακόμη και να αναλάβουμε το πακετάρισμα.

Χρησιμοποιείστε μπόλικη εφημερίδα για να περιτυλίξετε εύθραυστα αντικείμενα προτού τα τοποθετήσετε στα κιβώτια.

Τα κιβώτια πρέπει να είναι γεμάτα για να μην υπάρχει χώρος να μετακινούνται μέσα τα αντικείμενα. Επίσης τα αντικείμενα που γδέρνονται δεν πρέπει να αγγίζουν το ένα το άλλο. Βεβαιωθείτε πως τα κιβώτια δεν είναι πολύ ογκώδη η βαριά και μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από ένα άτομο ειδικά όταν υπάρχουν σκάλες. Ο κύριος λόγος είναι ο περιορισμός πιθανότητας ατυχήματος και ζημιάς στα υπάρχοντά σας. Σημειώστε στις κούτες το τι περιέχουν ή σε ποιο χώρο πρέπει να τοποθετηθούν στο καινούριο σας σπίτι.

Χρησιμοποιήστε το νάιλον για να τυλίξετε καλά αντικείμενα ογκώδη που μπορούν εύκολα να γδαρθούν ή να λερωθούν όπως εύθραυστα έπιπλα και στρώματα.

Θυμηθείτε να αφαιρέσετε όλα τα αντικείμενα από τα έπιπλα σας όπως κομοδίνα , έπιπλα τηλεόρασης κτλ. Και στερεώστε μετακινούμενα μέρη (πόρτες, συρτάρια και πάτους) με χάρτινη κολλητική ταινία.

Αποσυναρμολογήστε ογκώδη έπιπλα που δεν χωράνε εύκολα από πόρτες ή ανελκυστήρα όπως τα κρεβάτια.

Αφαιρέστε τρόφιμα από το ψυγείο και στερεώστε τα συρτάρια, αποσυνδέστε από το ρεύμα και τις παροχές τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων και στερεώστε τα καλώδια με ταινία στην συσκευή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σακούλες αποθήκευσης αναρρόφησης για να μειώσετε μέχρι και 80% τον όγκο των ρούχων και παπλωμάτων. Επίσης θα προστατευθούν από σκόνη και υγρασία μέχρι να είστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσετε.

Σημειώνετε ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και Βελάκια που να δείχνουν την κορυφή του κιβωτίου όπου υπάρχουν αντικείμενα που δεν μπορούν να γείρουν ή να τοποθετηθούν οριζόντια.

Όταν πακετάρετε τηλεοράσεις, κονσόλες, αποκωδικοποιητές κτλ. βεβαιώνεστε να τοποθετείτε με την κάθε συσκευή και τα καλώδια της. Θα γλυτώσετε αρκετό χρόνο και νεύρα στο ξεπακετάρισμα.

Μόλις είστε έτοιμοι καταγράψτε τα κιβώτια και άλλα αντικείμενα που έχετε και τηλεφωνήστε στην μεταφορική μας!!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές για τη μετακόμισή σας ή οτιδήποτε χρειάζεστε να μεταφέρετε !

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σε μια προσπάθεια της Μεταφορικής μας για μείωση του κόστους αλλά αυξημένης ποιότητας στον πελάτη μας καταφέραμε να παρέχουμε μικρομεταφορές, μετακομίσεις και ανυψωτικά μηχανήματα σε εκπληκτικές τιμές.