Μετακόμιση σπιτιού & ξεσκαρτάρισμα

Από όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν τη μετακόμιση σπιτιού και το έργο που θα αποδειχθεί το πιο επωφελές για σας θα είναι το ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σας και να μειώσετε τα υπάρχοντά σας έτσι ώστε να παραμείνουν μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεστε και θέλετε.

μετακόμιση σπιτιού-Μεταφορική Αθήνα Καλορίζικο

μετακόμιση σπιτιού-Μεταφορική Αθήνα Καλορίζικο

Στην πραγματικότητα, το ξεσκαρτάρισμα πριν τη μετακόμιση σπιτιού θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας από οποιαδήποτε άλλη εργασία. Ανεξάρτητα από το αν θα μετακομίσετε στη διπλανή πολυκατοικία ή σε άλλη χώρα. Για να κατανοήσετε τη ζωτική σημασία αυτού του καθήκοντος, παρακάτω είναι τα σημαντικότερα οφέλη από την το ξεκαθάρισμα αυτών που πραγματικά χρησιμοποιείτε και χρειαζόσαστε.

Μετακόμιση σπιτιού -Οφέλη Ξεσκαρταρίσματος

  • Λιγότερα πράγματα για μετακόμιση , σημαίνει χαμηλότερο κόστος μεταφοράς. Γιατί; Η τιμή μετακόμισης εξαρτάται και από στο συνολικό βάρος των αντικειμένων σας.
  • Λιγότερα πράγματα για μετακόμιση σημαίνει λιγότερος χρόνος για τη συσκευασία. Εάν επιλέξετε και συσκευασία αντικειμένων μαζί με τη μετακόμισή σας αυτό, επίσης, σημαίνει και λιγότερα χρήματα από την τσέπη σας.
  • Λιγότερα πράγματα για μετακόμιση σημαίνει περισσότερος χώρος αποθήκευσης στο νέο σπίτι. Η διαχείριση χώρου αποθήκευσης γίνεται ζωτικής σημασίας ειδικά αν η μετακόμιση σπιτιού γίνει σε μικρότερο σπίτι.
  • Λιγότερα πράγματα για μετακόμιση σημαίνει μειωμένα επίπεδα στρες, καθώς γνωρίζετε ότι δεν θα ξοδεύετε χρήματα όταν δεν χρειάζεται, και θα είστε πιο οργανωμένοι.

Με το ξεσκαρτάρισμα ολόκληρου του σπιτιού σας θα αποφασίσετε τι να κάνετε με κάθε είδος οικιακής χρήσης. Αν για παράδειγμα θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιο, να πουλήσετε, να δωρίσετε ή να δώσετε για ανακύκλωση. Τα μεγάλα και βαριά αντικείμενα, όπως τα έπιπλα, μπορεί να μην αξίζουν καθόλου μεταφορά εξαιτίας του κόστους μεταφοράς.

Οι έμπειροι μεταφορείς μας  συμβουλεύουν ότι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ένα αντικείμενο σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, τότε δεν το χρειάζεστε πραγματικά και πρέπει να το ξεφορτωθείτε τη στιγμή της μετακόμισης.

Για να κερδίσετε κάποια χρήματα από τα ανεπιθύμητα πράγματά σας, προσπαθήστε να τα πουλήσετε online.

Μεταφορική Αθήνα – Μετακομίσεις Αθήνα Καλορίζικο

Η μεταφορική Καλορίζικο με έδρα την Αθήνα, φροντίζει για την διευκόλυνση σας, και αφαιρεί την ανησυχία, το άγχος και την κούραση!

  • Για τη μετακόμιση σπιτιού, αξιολογούμε τον χώρο σας εντελώς δωρεάν και σας επισκεπτόμαστε για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την μετακόμισή σας.
  • Προβαίνουμε σε αποσύνδεση και εκ νέου σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας στον νέο σας χώρο σας
  • Συσκευάζουμε με προσοχή και με την χρήση ποιοτικών ανθεκτικών υλικών, τα προσωπικά σας αντικείμενα

Η μεταφορική Καλορίζικο είναι διαθέσιμη για τις ερωτήσεις σας και την εξυπηρέτησή σας όλο το 24ωρο!

Δείτε περισσότερα για τις μεταφορές -μετακομίσεις που πραγματοποιεί η μεταφορική Καλορίζικο.

Δείτε τις προσφορές μας.