Μετακόμιση επαγγελματικού χώρου

Το πιο κρίσιμο σημείο στη μετακόμιση επαγγελματικού χώρου είναι η εξάλειψη τυχόν δυσλειτουργιών και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησής σας στις νέες εγκαταστάσεις σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η μεταφορική μας Καλορίζικο, με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνει τη μεταφορά – μετεγκατάσταση επιχειρήσεων και γραφείων σε νέα τοποθεσία με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Για την μετακόμιση της επιχείρησή σας ή του γραφείου σας, προγραμματίζουμε τη μεταφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οργανώνουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες και να χαρτογραφήσουμε τον ηλεκτρονικό και μη εξοπλισμό που υπάρχει στο χώρο σας (η υπηρεσία-καταγραφή παρέχεται δωρεάν).

Αυτό μας επιτρέπει να κατανοήσουμε πλήρως τι θέλετε να κάνουμε, και να εφαρμόσουμε τα απαραίτητα για την ασφάλεια τους υλικά συσκευασίας, να σας παρέχουμε το ανάλογο φορτηγό ή ανυψωτικό αλλά και το αντίστοιχο ανθρώπινο δυναμικό.

Πλέον δεν θα πρέπει να αγχώνεστε για το πότε θα επαναλειτουργήσετε, καθώς αναλαμβάνουμε τη σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, τη συσκευασία αντικειμένων και επίσης τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Τέλος διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα για τη μεταφορά της επιχείρησή σας σε όποιον όροφο επιθυμείτε!

Μάθετε περισσότερα για τις μετακομίσεις της μεταφορικής μας εδώ.