Μεταφορική Αθήνα

Η μεταφορική Αθήνα Καλορίζικο αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις γρήγορα και με ασφάλεια! Μετακομίσεις, μεταφορές, συσκευασίες επίπλων και οικοσκευών και ανυψωτικά μηχανήματα στη διάθεσή σας!

μετακομίσεις αθήνα - μετακομίσεις προσφορές

Μετακομίσεις και μεταφορές με έδρα την Αθήνα

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Είναι γνωστό ότι η μεταφορά ενός ολόκληρου νοικοκυριού είναι αγχωτικό και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε το άγχος της μετακόμισης. Με ένα ποσοστό παραπομπής 96% από τους πελάτες μας, μας συστήνουν σε φίλους και συγγενεις για την επόμενη μεταφορά που θα χρειαστούν. ‘Ετσι, εάν ζητάτε ασφάλεια, ταχύτητα και εμπιστοσύνη μπορείτε να εμπιστευτείτε τη μεταφορική Αθήνα Καλορίζικο!

Η μεταφορική Αθήνα  Καλορίζικο και με χρόνια εμπειρίας στις μετακομίσεις διαθέτει σε βάθος γνώση του αντικειμένου και έχει αναπτύξει ειδική μεθοδολογία για τις μεταφορές-μετακομίσεις οικοσκευών. Για εμάς, η μετακόμιση είναι το ίδιο σημαντική όπως και για εσάς, γι’αυτό και εργαζόμαστε σκληρά για να σας κάνουμε να αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι καθ’ολη τη διάρκεια της.

Αποστολή μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός σας!

Αναλαμβάνουμε τόσο μετακομίσεις – μεταφορές ιδιωτών όσο και επαγγελματικών χώρων, γραφείων και επιχειρήσεων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μετακόμισης

μετακομίσεις

Συσκευασίες – Αμπαλάζ

Αναλαμβάνουμε: Τη συσκευασία στα βαριά έπιπλα για την ασφαλή μεταφορά τους και την από συσκευασία τους στη νέα σας κατοικία, συσκευάζουμε για εσάς μικροαντικείμενα κουζίνας ( πιάτα, ποτήρια κλπ ), Δωματίου: ( βιβλία, ρούχα κλπ ), Σαλονιού: ( διακοσμητικά, φωτιστικά κλπ ) με απόλυτη προσοχή και ευθύνη, ταξινομημένα σε χαρτοκιβώτια.

Μετακόμιση συσκευασία Γέρακας-Μεταφορική Καλορίζικο Αθήνα

Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση Επίπλων

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να αποσυναρμολογήσει και να συναρμολογήσει παντός τύπου έπιπλα και συνθέσεις εύκολα και γρήγορα, και χωρίς φθορές.

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Αναλαμβάνουμε: Να αποσυνδέσουμε τις ηλεκτρικές συσκευές σας (ψυγείο, πληντύριο, κλιματιστικά κ.λπ) και να τα συνδέσουμε στη νέα σας κατοικία

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

Ανυψωτικά Μηχανήματα

Με τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε αναλαμβάνουν τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, σε δυσπρόσιτα σημεία, στενούς δρόμους και συνοικίες με περιορισμένη πρόσβαση όπου τα κοινά οχήματα αδυνατούν να φτάσουν.Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό από τη μεταφορική Αθήνα Καλορίζικο εφαρμόζει με τις κατάλληλες πρακτικές να διασφαλίζει την σωστή και ασφαλή ανύψωση των οικοσκευών σας.

Λίστα μετακόμισης

Κατεβάστε τη δωρεάν λίστα μετακόμισης που σας προσφέρουμε για να σιγουρευτείτε οτι δεν θα ξεχάσετε τίποτα κατά τη διάρκειά της.

Αντικείμενα Υψηλής Αξίας

Η μεταφορική Αθήνα Καλορίζικο ειδικεύεται στις μεταφορές ευαίσθητων και εύθραυστων αντικειμένων τα οποία χρειάζονται ειδική συσκευασία και μεταχείριση. Μεταφέρουμε με ασφάλεια, συνέπεια και τεχνογνωσία μουσικά όργανα (όπως πιάνο ή άλλα μεγάλα και βαριά όργανα), ποικίλα έργα τέχνης (όπως γλυπτά, διάφορα αγγεία ή πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά είδη και άλλα υαλικά ή χειροποίητα έργα) αντίκες ή έπιπλα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, ευαίσθητα μηχανήματα (όπως ιατρικά, υπολογιστές κ.α.) και χρηματοκιβώτια.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μικρομεταφορές εντός Αττικής με τα ειδικά Van της Μεταφορικής μας για να είμαστε συνεπείς στον προγραμματισμό μας με εσάς.

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά συνεχώς ποιο υψηλές υπηρεσίες να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς της εργασίας μας και ο πελάτης μας να μένει πάντα ευχαριστημένος.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σε μια προσπάθεια της Μεταφορικής μας για μείωση του κόστους αλλά αυξημένης ποιότητας στον πελάτη μας καταφέραμε να παρέχουμε μικρομεταφορές, μετακομίσεις και ανυψωτικά μηχανήματα σε εκπληκτικές τιμές.