Μεταφορά επίπλων άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια

Συμβουλές για την μεταφορά επίπλων

Ένα σύνηθες λάθος κατά τη μετακόμιση ή απλώς τη μεμονωμένη μεταφορά επίπλων, αφορά την εκτίμηση του χώρου και του όγκου των επίπλων. Για να μην βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να συνειδητοποιήσετε, πως τα μεγάλα σας έπιπλα, όπως καναπέδες, τηλεοράσεις, ή τραπέζια δεν χωράνε ή γενικά δεν εφαρμόζουν σχηματικά στο χώρο για τον οποίο προορίζονταν, φροντίστε πριν τη μετακόμιση να έχετε κάνει όλες τις κατάλληλες μετρήσεις, αλλά και μια σχηματική αναπαράσταση υπό σωστή κλίμακα.

Καταγράψτε προσεκτικά τις διαστάσεις του νέου σας χώρου, αλλά και αυτές των μεγάλων αντικειμένων, ώστε να σιγουρευτείτε για την συμβατότητά τους. Αποφύγετε έτσι τη μεταφορά επίπλων που στη συνέχεια μπορεί να θελήσετε να πουλήσετε επειδή δεν ταίριαξαν στον χώρο, ή δεν μπορούσατε να τα τοποθετήσετε εκεί που υπολογίζατε.

Αν χρειαστεί να πιέσετε ένα έπιπλο με ταπετσαρία κατά την μεταφορά του μέσα από μία πόρτα, ίσως χρειαστεί να βγάλετε την πόρτα από τους μεντεσέδες και να χρησιμοποιήσετε καθαρό χαρτόνι ώστε να εξομαλύνετε τη διαδρομή του αντικειμένου και να προστατέψετε την κάσα της πόρτας από ζημιές. Γενικά, να είστε προσεκτικοί κατά τη μεταφορά των επίπλων και των υπόλοιπων αντικειμένων σας, ώστε να μην προκαλέσετε ζημιές σε αυτά ή το χώρο σας και να έχετε μία ομαλή μετακόμιση.

Μεταφορές - Μετακομίσεις Αθήνα- μεταφορά επίπλων

μεταφορά επίπλων- Αθήνα- Μεταφορική Καλορίζικο

Η μεταφορική Καλορίζικο με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της μεταφοράς και της μετακόμισης στην Ελλάδα, προσφέροντας σε κάθε είδους μεταφορές (οικοσκευές, μεταστεγάσεις εταιριών, μεταφορές, κ.λ.π.) υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η μεγάλη εμπειρία μας, αποτελεί την εγγύηση μας και είναι ο λόγος που με τους πελάτες μας έχουμε μακροχρόνια συνεργασία, οι οποίοι μας εμπιστεύονται για την ασφαλή και αποτελεσματική εργασία στον τομέα των μεταφορών. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα φορτηγά για μετακομίσεις η μεταφορές εξοπλισμού.

Ζητήστε προσφορά από την μεταφορική Καλορίζικο για τη μεταφορά επίπλων σας.

Η εταιρεία μετακομίσεων Καλορίζικο αναλαμβάνει τη μεταφορά επίπλων με ασφάλεια και οικονομικά. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της μεταφοράς μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις των πελατών.