Υπάρχουν πολλά πράγματα για να πακετάρετε πριν από μια μετακόμιση που δεν απαιτεί μεγάλο προγραμματισμό, από το ράφι μέχρι το ντουλάπι. Απλά βεβαιωθείτε ότι στο τέλος οι κούτες δεν είναι πολύ βαριές και το φορτίο είναι ισορροπημένο. Ωστόσο, για τη μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων, πρέπει να είναι συσκευασμένα προσεκτικά ώστε να μεταφέρονται με ασφάλεια. ‘Ετσι, αποφεύγετε το σπάσιμο τους κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Ας δούμε 5 από τους καλύτερους τρόπους για να συσκευάσετε εύθραυστα αντικείμενα για τη μετακόμιση, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τα υπάρχοντά σας ασφαλή ενώ εσείς κατευθύνεστε στο νέο σας σπίτι.

1. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας

Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιο συνδυασμό φυσαλίδας, χαρτιού και άλλων προστατευτικών υλικών για να κάνετε το ταξίδι όσο το δυνατόν ασφαλέστερο για τα γυάλινα σκεύη σας. Για παράδειγμα, τους καθρέφτες, τα πιάτα, τα ποτήρια και πολλά άλλα εύθραυστα αντικείμενα. Αλλά μπορείτε να περιορίσετε τα μελλοντικά σας απόβλητα και να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας πετσέτες, κουβέρτες, μαξιλάρια και παρόμοια αντικείμενα για να γεμίσετε χώρο στις κούτες και να τα χρησιμεύσετε ως προστατευτικό μαξιλάρι. Προτείνουμε να τοποθετήσετε ιδιαίτερα εύθραυστα και πολύτιμα αντικείμενα σε ειδικές κούτες που μπορείτε να προμηθευτείτε από την εταιρεία μας, με μια κουβέρτα στο κάτω μέρος και ένα διακοσμητικό μαξιλάρι στο επάνω μέρος.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

2. Να είστε προσεκτικοί από την αρχή

Η συσκευασία από μόνη της μπορεί να εκθέσει τα εύθραυστα αντικείμενα σας σε κινδύνους που κανονικά δεν θα αντιμετώπιζαν. Είναι σημαντικό να έχετε μια ασφαλή περιοχή για να συσκευάσετε και να αναγνωρίσετε τα αδύνατα σημεία των αντικειμένων με τα οποία ασχολείστε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να σπάσετε τα καλά σας ποτήρια του κρασιού πάνω στην τραπεζαρία σας, καθώς πιάνετε το χαρτί συσκευασίας. Το Καλορίζικο προτείνει τη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων στο πάτωμα για να αποφευχθεί το σπάσιμο, αλλά και ενδεχομένως να ξύσει την επιφάνεια του τραπεζιού. 

3. Χρησιμοποιήστε πολλαπλά υλικά για αυξημένη προστασία

Ένα επίπεδο προστασίας είναι καλό, αλλά πολλά στρώματα είναι συχνά ακόμα καλύτερα. Για τη μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων, μπορείτε να τα τυλίξετε σε ένα στρώμα περιτυλίγματος με φυσαλίδες ή χαρτί συσκευασίας και, στη συνέχεια, γεμίστε τον κενό χώρο στο κουτί με τσαλακωμένη εφημερίδα, γεμίζοντάς το φιστίκια και παρόμοιο υλικό. Αυτό ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να μετακινηθούν και ενδεχομένως να σπάσουν κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Όταν πρόκειται για μεγάλα, επίπεδα αντικείμενα, όπως καθρέφτες ή γυάλινες επιφάνειες, μπορείτε να εξετάσετε μια στρατηγική στρωμάτων. Τυλίξτε το γυαλί σε ένα πολύ μαλακό υλικό, όπως μια πετσέτα, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια ελαφρώς πιο άκαμπτη αλλά ακόμα αποδίδουσα στρώση, όπως το χαρτόνι. Επαναλάβετε όσες φορές είναι απαραίτητο. Το ίδιο είδος στρατηγικής μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά άλλα εύθραυστα στοιχεία.

Σίγουρα η μεταφορική εταιρεία Καλορίζικο, έχει την εμπειρία αλλά και τη γνώση να αναλάβει τόσο τη συσκευασία όσο και την μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων και εξ’ολοκλήρου της μετακόμισής σας.

μεταφορα εύθραυστων αντικειμένων

4. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα

Η κουζίνα σας είναι γεμάτη από αντικείμενα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Εξακολουθεί όμως να έχει εξαιρετικά εύθραυστα αντικείμενα για μεταφορά. Έχουμε έναν ειδικό οδηγό τον οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε για τη συσκευασία κουζίνας : από τα πιάτα, τα μπολ, τα ποτήρια και σκεύη.

5. Βασιστείτε σε έμπειρους επαγγελματίες για να κρατήσετε τα υπάρχοντά σας ασφαλήΜεταφορική Αθήνα Καλορίζικο

Αν δεν μετακομίζετε σε τακτική βάση, πιθανότατα έχετε συσκευάσει μόνο τα πράγματά σας για τις διακοπές και ελάχιστες φορές εύθραυστα αντικείμενα. Η επιλογή των επαγγελματιών σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και να βεβαιωθείτε ότι τα υπάρχοντά σας είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερα κατά τη διάρκεια της μετακόμισή σας στο νέο σας σπίτι. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν μεταφορικές εταιρείες και εστιάζουν στη μεταφορά βαρέων αντικειμένων και επίπλων ή άλλα αντικείμενα από το σημείο Α στο σημείο Β. Η συσκευασία είναι μια άλλη σημαντική υπηρεσία που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Στο Καλορίζικο, διαθέτουμε έμπειρους, αξιόπιστους και επαγγελματίες που εργάζονται καθημερινά σε αυτό το κομμάτι και αναλαμβάνουν τη συσκευασία των αντικειμένων σας. Προστατεύουμε και μεταφέρουμε προσεκτικά τα υπάρχοντά σας. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]