Μία μετακόμιση διαμερίσματος ανεξάρτητα από το μέγεθός της, από την τοποθεσία απ’ όπου κι αν γίνεται, από τη συσκευασία και τη μετεγκατάσταση από τη μια θέση σε μία άλλη, εξακολουθεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία!

Η μετακόμιση ενός διαμερίσματος μπορεί να παρουσιάσει ορισμένες προκλήσεις. Από την εύρεση συγκάτοικων έως την εκμάθηση των κανόνων συγκατοίκησης αλλά και την οργάνωση των υπαρχόντων σας στο νέο σας σπίτι. Επίσης, μερικές φορές η μετακόμιση σε μικρότερο χώρο, μπορεί να παρουσιάσει ένα μοναδικό σύνολο των εμποδίων.

Έχουμε αναπτύξει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες μας όταν μετακομίζουμε σε μια νέα κατοικία που σίγουρα θα σας κάνει πολύ ευκολότερη τη διαδικασία μετακόμισης.

Ακολουθήστε μας!

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις!

Φροντίστε να μάθετε τα πάντα από τον ιδιοκτήτη ή το μεσιτικό γραφείο σας και να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό. Τα πάντα από τις παροχές υπηρεσιών που περιλαμβάνονται, σε ποιες παροχές είναι διαθέσιμες, ο καλύτερος τρόπος να πληρώσετε το ενοίκιο κλπ.

Επίσης – φροντίστε να δείτε τις κριτικές από τους προηγούμενους ενοικιαστές για να πάρετε μια αίσθηση για το πώς είναι η διοίκηση στο νέο σας συγκρότημα και τι μπορείτε να περιμένετε ως νέος ενοικιαστής.

Ξεκινήστε τη διαδικασία συσκευασίας

Μία από τις μεγαλύτερες συμβουλές που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες είναι να ξεκινήσετε τη συσκευασία σας νωρίτερα. Εάν ξεκινήσετε νωρίς τη συσκευασία για την μετακόμισή σας, το υπόλοιπο κομμάτι γίνεται πολύ πιο εύκολο. Έτσι, θα βοηθήσει και θα σας ανακουφίσει από κάποιο άγχος που οδηγεί μέχρι την ημέρα της μετακόμισης.

Καταλάβετε ποια σημαντικά στοιχεία χρειάζεστε μαζί σας στο νέο σας διαμέρισμα, τι θα μεταφέρετε ή τι θα δωρίσετε. Βεβαιωθείτε επίσης ότι βάλατε ετικέτα στις κούτες σας, έτσι ώστε οι μεταφορείς της μεταφορικής Καλορίζικο να ξέρουν πού ανήκουν τα κουτιά στη νέα κατοικία σας. Με αυτόν τον τρόπο όταν αρχίσετε την αποσυσκευασία στο νέο σπίτι σας, θα ξέρετε ακριβώς τι υπάρχει σε κάθε κούτα.

Ασφάλεια σπιτιού

Αν δεν έχετε ήδη ασφάλεια σπιτιού πριν μετακομίσετε σε ένα νέο διαμέρισμα, θα πρέπει να το προσέξετε. Η ασφάλεια σπιτιού προστατεύει τα υπάρχοντά σας από ατυχή περιστατικά. Για παράδειγμα από διάρρηξη ή ζημιές, από πυρκαγιές ή διαρροές. Με μία ασφάλεια σπιτιού το μυαλό σας θα είναι ήρεμο ότι τα αντικείμενά σας είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Ρυθμίστε τις υπηρεσίες

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να εμφανιστείτε στο νέο σας διαμέρισμα και να μην έχετε τίποτα να κάνετε. Το πετρέλαιο θέρμανσης, το ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο και το διαδίκτυο – εξαρτώνται από εσάς.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναφέρει σε αυτές τις υπηρεσίες πολύ νωρίτερα, την ημερομηνία της μετακόμισή σας. Έτσι οι υπηρεσίες θα είναι ενεργοποιημένες όταν θα είστε στο νέο σας σπίτι.

Καθαρίστε το παλιό σας σπίτι

Αν και ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στο παλιό σας σπίτι, δεν θέλετε να το αφήσετε ένα χάος. Η διεξαγωγή ενός διεξοδικού καθαρισμού όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει από τις επιπλέον χρεώσεις ή παράπονα, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εντοπίσετε οτιδήποτε μπορεί να έχετε αφήσει τυχαία πίσω σας πριν από τη μετακόμιση.

Συγκεντρώστε όλες τις λεπτομέρειες

Πολλά διαμερίσματα έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο κανόνων που πρέπει να ακολουθούν οι ένοικοι όταν μετακομίζουν σε ένα συγκρότημα. Από το να υπολογίζουν πού πρέπει να σταθμεύσουν έως και τα κοινόχρηστα.

Φροντίστε να μάθετε αυτές τις λεπτομέρειες από το μεσιτικό γραφείο ή από τον σπιτονοικοκύρη σας.

Αφήστε τη μεταφορά σας στους επαγγελματίες!

Αποδεσμεύστε τον εαυτό σας από την ταλαιπωρία της μεταφοράς των αντικειμένων σας – καλέστε μας και η μεταφορική Καλορίζικο θα το διαχειριστεί για σας! Είμαστε η πηγή για τις μετακομίσεις διαμερισμάτων, και στοχεύουμε να πάρουμε το άγχος από τη μετακόμισή σας. Έχουμε εκπαιδευμένους μεταφορείς και ευγενικούς έτοιμους να κάνουν την μεταφορά σας παιχνιδάκι. Είμαστε πεπειραμένοι και υπολογίζουμε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για μια μετακόμιση διαμερίσματος. Θα έχετε μεταφερθεί στο νέο σας χώρο σε χρόνο μηδέν.

Μεταφορική Καλορίζικο | Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε στη μεταφορά σας! Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορικές υπηρεσίες μας, μπορείτε να μας καλέσετε αλλά και να μας ακολουθήσετε στα social media όπως στο facebook και το instagram.