ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

Η μεταφορική μας, σας παρέχει την υπηρεσία αποθήκευση οικοσκευών και επίπλων. Έτσι, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι για τα αντικείμενά σας. Μπορούμε να κανονίσουμε την παραλαβή και την παράδοσή τους όταν τα χρειάζεστε.

αποθήκευση οικοσκευών και επίπλων

Αποθηκεύσεις οικοσκευών & επίπλων

Η αποθήκη της εταιρείας μας βρίσκεται στην Αθήνα. Σας παρέχουμε χώρο αποθήκευσης για την αποθήκευση οικοσκευών ή επαγγελματικών εξοπλισμών για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουμε όπως, συσκευασία αντικειμένων σε κούτες, μετακομίσεις – μεταφορές, χρήση των ανυψωτικών μας μηχανημάτων.  Η αποθήκη μας είναι ασφαλής και άνετη για την αποθήκευση των οικιακών ειδών. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τόσο ηλεκτρικές συσκευές όσο και έπιπλα!

Η ομάδα της μεταφορικής μας σας καλωσορίζει και είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε. Προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε ανταγωνιστικές τις τιμές μας για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πάρετε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

αποθήκευση οικοσκευών
αποθήκευση οικοσκευών

Μεταφορική Αθήνα

Η μεταφορική Καλορίζικο διαθέτει υπηρεσίες αποθήκευσης για ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Είτε θέλετε να αποθηκεύσετε οικιακά αγαθά, ή πράγματα της επιχείρησής σας, διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια αποθήκευσης για να ικανοποιήσουμε αυτές τις απαιτήσεις.

Διαθέτουμε τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως ανυψωτικά μηχανήματα μεγάλης χωρητικότητας, γερανούς και φορτηγά, καθώς και έμπειρο προσωπικό που είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία με ασφάλεια, έγκαιρα και με σωστό προγραμματισμό.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

“Άριστη εξυπηρέτηση.Τα παιδιά ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη!!”

Μπουμπούκης Δημήτρης

“Άψογο service καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Ιδιαίτερα ευγενικοί μας εξυπηρέτησαν και στην αποθήκευση των οικοσκευών μας. Να είστε πάντα καλά!!”

Νικόλας Κ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η μετακόμιση είναι συνήθως εύκολη όταν μας εμπιστεύεστε! Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε δωρεάν προσφορά για τη διευκόλυνσή σας.